Despre mine

Sunt un tip caruia chiar ii place sa programeze si sa dezvolte web …:) Sunt pasionat de jQuery, HTML5, CSS3, PHP, MySQL, administrare web, Photoshop  si … ca sa nu uit, de pescuit.

Pasiunea pentru programarea web o am din liceu,  iar de  o perioada buna dezvolt, creez si modific tot ce tine de web, pornind  de la design  si pana la structuri mai avansate . Am pornit sa dezvolt site-uri de la un mic script de jocuri, gasit si propus de Lect. univ. dr. Alex Averian si modificandu-l pe acela am aflat multe idei  si concepte ce m-au stimulat sa merg mai departe

Pe langa pasiunea de web este acea pasiune cu care se imbina foarte frumos si anume, pentru web-server. Instalez, configurez, invat… sitemul de operare FreeBSD  si incerc sa aflu toate necunoscutele sale.  Pe FreeBSD  l-am cunoscut acum 3 ani si  lucrez pe el de aproximativ de 2 ani de zile. Imi place foarte mult sistemul de operare asa ca vi-l recomand  si voua. Despre FreeBSD si tot ce tine de acest sistem de operare voi dezvolta o categorie.

O alta pasiune de a mea pe care nu puteam sa nu o enumar pe aceasta pagina  ar fi “pasiunea” pentru dezvoltare personala.  Citesc cartile lui Robert Kiyosaki, BoB Proctor, imi place sa joc   Cashflow, sunt un sustinator al filmului “The Secret”.  Citind cartile autorilor de mai sus si dorinta pentru dezvoltare personala imi da motivatia necesara pentru a putea reusi si termina ideile si proiectele mele.

In timpul liber daca nu ma plimb si nu-mi pierd timpul la coada la hipermarket caut idei noi pe care sa le pot dezvolta pe viitor pentru proiectele actuale si viitoare.  Incerc sa citesc cat mai mult posibil  indiferent ce ar fi, in ce format ar fi:  ziar, carte, tutorial, forum…

Sunt o persoana energica, foarte curioasa, ambitioasa si dornica sa cunoasca necunoscutul.

Daca ai nevoie de o persoana de incredere si de un site extraordinar nu ezita sa ma contactezi. Lasa-mi un mesaj completand formularul de contact sau pe facebook sa ne apucam de treaba.

Trebuie sa te hotarasti din timp ce doresti sa realizezi in materie de web:

  • CV(1-2 pag);
  • blog;
  • pagina de prezentare(5-10 pagini);
  • magazin online;
  • forum;
  • poate o aplicatie facebook.

si nu ramane decat sa mai pregatesti continutul paginii.